Кој капацитет најмногу Ви се допаѓа

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Спортски Центар Борис Трајковски
8 години успех во развојот на македонската култура и спорт
Клик за e-book
Златна Бубамара
22.02.2018
Skopje on Ice
23-24.02.2018
Хито
24.02.2018 - 23:00
Kraftwerk
27.02.2018
ТОТО
05.03.2018
Fire of Anatolia
12.03.2018 - 20:30
Марија Шерифовиќ
17.03.2018
Lord of the Dance
11.04.2018
Ѓорѓе Балашевиќ
19.05.2018
Школа за Хокеј

Школа за Хокеј

Школа за Tенис

Школа за Tенис

Пливачка Школа

Пливачка Школа

Школа за Ритмичка Гимнастика

Школа за Ритмичка Гимнастика

Школа за Бокс и Кик-Бокс

Школа за Бокс и Кик-Бокс

Школа за Уметничко лизгање

Школа за Уметничко лизгање