Which facility do you like

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Announcements

Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ продолжува да ја збогатува разновидноста на својата понуда и услугите кои што ги нуди. 

Read more...

Во изминатиов период интензивно се работи на подобрување на услугите во сите објекти во Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ.

Read more...

Од 09.10 до 14.10. 2018 година во СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ се одржува 44-от Саем на мебел

Read more...

Европска недела на спортот во Македонија / European Week of Sport Macedonia

Read more...

Големата сала во СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ со нов изглед, поставен е модернизиран висечки семафор по светски стандарди за сите спортови.

Read more...