Which facility do you like

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

10 години спортски центар Борис Трајковски
видео
Спортски Центар Борис Трајковски
8 години успех во развојот на македонската култура и спорт
Клик за e-book
Македонија - Романија
10.06.2018 - 20:30ч
Ентерфест
29.08 - 02.09. 2018

a

Hockey school

Hockey school

Tennis school

Tennis school

Swimming school

Swimming school

Rhythmic gymnastics school

Rhythmic gymnastics school

Box and kickboxing school

Box and kickboxing school

Figure skating school

Figure skating school