Кој капацитет најмногу Ви се допаѓа

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Спортски Центар Борис Трајковски
8 години успех во развојот на македонската култура и спорт
Клик за e-book
Златна Бубамара
22.02.2018
Skopje on Ice
23-24.02.2018
Хито
24.02.2018 - 23:00
Kraftwerk
27.02.2018
ТОТО
05.03.2018
Fire of Anatolia
12.03.2018 - 20:30
Марија Шерифовиќ
17.03.2018
Lord of the Dance
11.04.2018
Ѓорѓе Балашевиќ
19.05.2018

a

Школа за Хокеј

Школа за Хокеј

Школа за Tенис

Школа за Tенис

Пливачка Школа

Пливачка Школа

Школа за Ритмичка Гимнастика

Школа за Ритмичка Гимнастика

Школа за Бокс и Кик-Бокс

Школа за Бокс и Кик-Бокс

Школа за Уметничко лизгање

Школа за Уметничко лизгање