Кој капацитет најмногу Ви се допаѓа

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Од адреса:

Контакт Капацитети:

- Vip ЛИЗГАЛИШТЕ 076/361-186

-Vip БАЗЕН 076/361-171

-Vip КУГЛАНА 078/361-632

-Vip АРЕНА 076/361-185

-Vip МАЛА САЛА 076/361-185

-Vip ПИНГ ПОНГ 076/361-185

-Vip САУНА 076/361-185

Друштво за изградба, управување и издавање на повеќенаменска сала БОРИС ТРАЈКОВСКИ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Адреса: Булевар 8ми Септември бр. 13
1000 Скопје 
Македонија 

Тел: +389 (0)76/361-185, 071/318-966  
Е-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Управител
Александар Петровски
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Одговорно лице за посредување при остварувањето на правото на слободен пристап до инфорациите од јавен карактер

Роберта Теова
раководител на сектор за правни и општи работи
E-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Тел. 071/342-949