Кој капацитет најмногу Ви се допаѓа

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

МЕСЕЧНИ ПАКЕТ УСЛУГИ
Бр.Услуга Цена со ДДВ
1 *аеробик и пилатес за (5 дена неделно )
*базен три пати неделно
*сауна 2 пати месечно
2,500.00 ден.
2

*фитнес 3 часа неделно
*базен три пати неделно
*сауна 2 пати месечно

2,500.00 ден.
3

*фитнес секој ден 07-23 часот
*сауна 2 пати месечно

2,000.00 ден.
4

*аеробик и пилатес за (5 дена неделно)
*сауна 2 пати месечно

2,000.00 ден.