Vip Фитнес Центарот и Vip Кугланата подновени и освежени со нова опрема

Vip Фитнес Центарот во СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ подновен со нова опрема. Во новата година ќе вежбаме на нови Орбитрек справи и статични велосипеди. Секогаш е идеално време да почнете да водите грижа за телото, а нашиот фитнес центар ги овозможува сите услови да уживате додека го правите тоа.

Vip Кугланата исто така со нови содржини, детско катче со лавиринт за најмалите и забавни игри за сите. Направете го роденденот на Вашето дете едно незаборавно искуство.

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg 06.jpg

07.jpg 08.jpg

Ве очекуваме!

СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ

Печати