Соопштенија

Гостување на директорот на СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ Александар Петровски на програмата на Спортско радио 90.3 ФМ

Директорот на СЦ „Борис Трајковски”, Александар Петровски, денеска беше гостин на програмата на Спортско радио 90.3 ФМ.

Мултифункционална арена - vip АРЕНА

Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ продолжува да ја збогатува разновидноста на својата понуда и услугите кои што ги нуди. 

44-ти Саем на мебел

Од 09.10 до 14.10. 2018 година во СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ се одржува 44-от Саем на мебел

Најава на Европската недела на спортот

Европска недела на спортот во Македонија / European Week of Sport Macedonia
Организаторите ја најавија Европската недела на спортот и ги поканија граѓаните да земат учество во активностите што следуваат! #BeActive

Монтиран висечкиот семафор во vip АРЕНА

Големата сала во СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ со нов изглед, поставен е модернизиран висечки семафор по светски стандарди за сите спортови.

Реновирање и поставување на нов семафор

Во изминатиов период интензивно се работи на подобрување на услугите во сите објекти во Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ.