Соопштенија

Известување - Фитнес центар

Следните термини нема да бидат достапни за рекреативно користење...

Аква паркот оваа сезона останува затворен

Донесена е одлука Аква паркот оваа сезона да не се отвори...

Од 14.07.2020 год. достапни се термини за рекреација во А1 Базенот

Од 14.07.2020 год. достапни се термини за рекреација во А1 Базенот...

Започнуваат со работа Базенот и Фитнес центарот

По три месеци пауза пливачкиот базен во склоп на СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ повторно е отворен...

Припрема на содржините во комплексот

Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ започна со припрема на содржините во комплексот.

Донација на управителот на СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ

Би сакале да Ве известиме дека, без оглед на одлуката на Уставниот суд, управителот на Спортскиот Центар...