sl7

Цени за користење

Аква Парк
Бр. Услуга Цена со ДДВ
1 Влезница од понеделник до петок 400.00 ден.
2 Влезница сабота, недела и празници 500.00 ден.
3 Влезница за деца до 7 (седум) години 200.00 ден.
4 Влезница за деца до 2 (две) години Бесплатен влез
5 Депозит за алка (се враќа) 100.00 ден.