Кој капацитет најмногу Ви се допаѓа

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

10 години спортски центар Борис Трајковски
видео
Спортски Центар Борис Трајковски
8 години успех во развојот на македонската култура и спорт
Клик за e-book
2 CELLOS
19.10.2018
Технома
24-28.10.2018
Matador
03.11.2018
Златен Гонг 48
09-10.11.2018
Здравко Чолиќ
10.11.2018
Brit Floyd
14.11.2018
Здравко Чолиќ -втор концерт
17.11.2018
Таксират
08.12.2018
Лепа Брена
15.12.2018
Lenny Kravitz
03.05.2019
Eros Ramazzotti
30.09.2019

a

Соопштенија

Мултифункционална арена - vip АРЕНА
Вторник, 16 Октомври 2018
44-ти Саем на мебел
Петок, 12 Октомври 2018
Најава на Европската недела на спортот
Понеделник, 24 Септември 2018
Монтиран висечкиот семафор во vip АРЕНА
Понеделник, 24 Септември 2018