Меѓународен натпревар во адаптивно пливање и турнир во фудбал

Во пресрет на Новата 2020 година, Здружението за рехабилитација и инклузија на лица со даунов синдром Дневен центар „Доза Среќа“ изминатиот викенд организираше Меѓународен натпревар во адаптивно пливање. Учество земаа атлети од шест држави.

Исто така во А1 Малата сала се одржа Новогодишен турнир во фудбал за деца со Даунов синдром.

Дечињата ги покажаа своите таленти на двата Новогодишни натпревари.
Честитки до сите учесници!

01.jpg 02.jpg 03.jpg

04.jpg 05.jpg

Печати