Пинг Понг

Во состав на Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ се наоѓа единствениот пинг понг клуб во градот. Клубот е опремен со професионални маси во согласност со стандардите на светската пинг понг асоцијација.

Вчитување...
Open images thumbnails
Кликнете за следна слика