Кој капацитет најмногу Ви се допаѓа

Developed in conjunction with Ext-Joom.comlogoscbt

Спортски Центар Борис Трајковски
8 години успех во развојот на македонската култура и спорт
Клик за e-book
РК Металург - РК Војводина
04.02.2018 - 17:00
Bad Copy
10.02.2018 - 20:00
GMS
10.02.2018 - 23:45
Rasta & Ana Nikolic
16.02.2018
Мишо Ковач
17.02.2018
Златна Бубамара
22.02.2018
Хито
24.02.2018 - 23:00
Kraftwerk
27.02.2018
ТОТО
05.03.2018
Марија Шерифовиќ
17.03.2018
Lord of the Dance
11.04.2018
Школа за Хокеј

Школа за Хокеј

Јазични курсеви за деца и возрасни

Јазични курсеви за деца и возрасни

Школа за Tенис

Школа за Tенис

Пливачка Школа

Пливачка Школа

Школа за Ритмичка Гимнастика

Школа за Ритмичка Гимнастика

Школа за Бокс и Кик-Бокс

Школа за Бокс и Кик-Бокс

Школа за Уметничко лизгање

Школа за Уметничко лизгање