Конгресна Сала

Конгресната сала која што се наоѓа во склоп на комплексот БОРИС ТРАЈКОВСКИ претставува идеален простор за организација на прес конференции, конгреси, симпозиуми, презентации и трибини. 

Вчитување...
Open images thumbnails
Кликнете за следна слика