Арена

Носечки објект на Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ претставува големата спортска арена. Нејзината мултифунционалност ја прави да биде репрезентативна арена на Република Македонија за натпревари од сите спортови, идеално место за одржување на медиумски промоции, саемски манифестации, како и настани од културно забавен карактер. 

Вчитување...
Open images thumbnails
Кликнете за следна слика