Фитнес Центар

Фитнес центарот е во состав на Спортскиот Центар  БОРИС ТРАЈКОВСКИ и располага со површина од 300м2. Центарот располага со високо квалитетни професионални справи кои се во согласност на стандардите на светската боди билдинг и фитнес асоцијација.

Вчитување...
Open images thumbnails
Кликнете за следна слика