Пливачки Базен

Во состав на Спортскиот Центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ се наоѓа и базен кој ќе биде во функција 12 месеци. Базенот има терен за одбојка на песок. Димензиите на базенот се 33m на 25m и ги исполнува условите за ватерполо натпревари. Во состав на базенот е проектиран и клуб за бокс кој ќе служи за реализација на тренинзи од страна на боксерските клубови. 

Вчитување...
Open images thumbnails
Кликнете за следна слика