Аква парк, крај на сезона 2022

25.08.2022

Почитувани корисници,

Искористете го убавото време во деновите кои следуваат за капење и забава во нашиот #АкваПарк и уживајте во последниот викенд од овогодинешната сезона.

Аква паркот ќе работи во следните три дена, а недела 28.08.2022 е последен ден за забава и уживање со кој што ја затвораме сезоната 2022.

Ви благодариме што бевте дел од уште едно незаборавно лето!

Ваш,
СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ

kraj na sezona 2022


Печати