Соопштенија

A1 Лизгалиште - Нова сезона

Во сабота 20.11.2021 година започнува новата сезона

Аква парк, крај на сезона 2021

Дојдовме до крајот на уште една сезона на А1 Аква Паркот

Рестриктивни мерки од 06.04. до 20.04.2021

Почнувајќи од 6 април 2021 година (вторник) до 20 април 2021 година (вторник), Конгресната сала и Фитнес центарот нема да работат...

Спроведување на имунизација во А1 Арена

Во тек е имунизацијата на населението против Ковид-19 во А1 Арената во СЦ Борис Трајковски

А1 Лизгалиште - Денеска и официјално завршува сезоната 2020-2021

Денеска и официјално завршува сезоната 2020/2021 на А1 Лизгалиштето.

Одбележување на 17-ет годишнината од загинувањето на претседателот Борис Трајковски

Денес, 26.02.2021 година се навршуваат 17-ет години од смртта на преседателот Борис Трајковски...

 • home-page-footer-01.jpg
 • home-page-footer-02.jpg
 • home-page-footer-03.jpg
 • home-page-footer-04.jpg
 • home-page-footer-05.jpg
 • home-page-footer-06.jpg
 • home-page-footer-07.jpg
 • home-page-footer-08.jpg
 • home-page-footer-09.jpg
 • home-page-footer-10.jpg
 • home-page-footer-11.jpg
 • home-page-footer-12.jpg
 • home-page-footer-13.jpg
 • home-page-footer-15.jpg

Политика за колачиња

Локација

А1 Арена Борис Трајковски

Булевар 8ми Септември бр.13
1000 Скопје, Република Северна Македонија

тел: +389 076 361-185; 071 318-966
email: info@scboristrajkovski.gov.mk