Рестриктивни мерки од 06.04. до 20.04.2021

Почитувани корисници,

Ве известуваме дека согласно новите рестриктивни мерки донесени од страна на Владата, почнувајќи од 6 април 2021 година (вторник) до 20 април 2021 година (вторник), Конгресната сала и Фитнес центарот нема да работат, а салите наменети за вежбање нема да може да се користат за рекреација.


Печати