Аква парк, крај на сезона 2021

Почитувани,

Дојдовме до крајот на уште една сезона на А1 Аква Паркот. Вчера беше последен работен ден за ова лето, со што ја заокруживме сезоната која што за сите беше неизвесна и полна со предизвици.
Благодарност до сите кои и оваа година беа со нас, останете во добро здравје и се гледаме следното лето!

 

Ваш,
СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ


 akva park kraj sezona 2021


Печати