Спроведување на имунизација во А1 Арена

Во тек е имунизацијата на населението против Ковид-19 во А1 Арената во СЦ Борис Трајковски. Имунизацијата се одвива на 48 пункта, а први на листата се вработените во МВР, АРМ, вработените во јавниот превоз, воспитувачките во градинките и медиумските работници. Имунизација во периодот што следи ќе продолжи според Националниот план за имунизација.


Печати