А1 Лизгалиште - Денеска и официјално завршува сезоната 2020-2021

Денеска и официјално завршува сезоната 2020/2021 на А1 Лизгалиштето. Можеби најтешка и најпредизвикувачка година досега, но сепак најуспешна. Ни представува задоволство што успеавме во ова тешко време да Ви понудиме место за забава и релаксација за целото семејство. Ви благодариме на укажаната доверба, се гледаме и наредната сезона на Лизгалиште, а Вие во меѓувреме продолжете да спортувате и Ве очекуваме во фитнес, базен, мала сала, пинг-понг и куглана.

Останете во добро здравје!

Ваш,
СЦ БОРИС ТРАЈКОВСКИ

lizgalishte kraj sezona20 21


Печати