Најава на Европската недела на спортот

Европска недела на спортот во Македонија / European Week of Sport Macedonia

Организаторите ја најавија Европската недела на спортот и ги поканија граѓаните да земат учество во активностите што следуваат! #BeActive

https://ekipa.mk/makedonija-ke-ja-zhivee-evropskata-nedela-na-sportot/


Печати